Erhverv & Industri

Hos Green Cleaning ApS har vi miljø og resultat i fokus, hvad enten det drejer sig om rengøring, vedligehold, grafittirens eller lignende. Vi har en bred vifte af kompetencer, og du kan være sikker på, at vi hjælper dig i mål.

 • Salg maskiner
 • Grafitti rens
 • Biler
 • Facader
 • Støberier
 • Skimmelsvamp
 • Makindele

Salg af maskiner

Vi forhandler følgende maskiner i samarbejde med vores leverandør. Vi leverer selvfølgelig også tilbehør og meget mere! 
Herunder kan du se vores udvalg af professionelle maskiner, der hver i sær har unikke funktioner, som kan hjælpe dig med afrensning og rengøring.

Dry Ice Blaster 4000 – IBL4000

En enestående kraftig og brugervenlig Tøris Blæser – Dry Ice Blaster.  Fokus er sat på problemfri operation med maksimal rengørings- og rensningseffekt.

 • Fjernstyring af tryk og tørisforbrug
 • Fantastisk flow – Airlocks og specielle koblinger
 • Sikkerhed først – Gevindskåret koblinger på slanger
 • Luftstyring – sikrer rent luft – for at undgå aflejringer på emner og maskiner
 • For optimal effekt medfølger 3 dyser-indsatser
 • Indbygget værktøjskasse – beskytter dyser, pistol og andet
 • Aftagelig tørisbeholder – for lettere tømning
 • Dimensioner B540 mm, H1050 mm, L730 mm, Vægt 92 kg

Dry Ice Blaster 3000 – IBL3000

 • Meget operationel med en bredde på 400
 • Tøris beholderen har en kapacitet på 25 kg (som på DIB4000)
 • Funktioner/knapper er beskyttet bag håndtagene
 • Leveres uden værktøjskasse
 • Fjernbetjening af tøris mængde eller tryk på pistolen kan leveres som option
 • Velkendte fordele, som IBL4000:
  • Store punkterfrie hjul,
  • 1 tomme luftflow gennem alle komponenter, alle luftkomponenter fra FESTO.
  • Elektrisk styring af tryk, som medfører at luften kun skal igennem en komponent.
  • 7 meter kraftig, silikonefri blæseslange.
 • Dimensioner: B400 mm, H1110 mm, L780 mm, Vægt 80 kg

Dry Ice Blaster IBL Mini

 • Højde (med håndtaget i laveste position): 610 mm
 • Højde (med håndtaget i højeste position): 895 mm
 • Bredde: 480 mm
 • Dybde: 550 mm
 • Vægt: 29 kg
 • Kapacitet for tørisbeholder: 8 kg
 • Tøris forbrug: 10 til 30 kg/time
 • Luftkrav: 2 to 12 bar, 500-3000 liter/min
 • Tøris størrelse (3mm fladdyse)

Grafittirens

Grafittirens for private og erhverv

Green Cleaning tilbyder professionel grafittirens i privat og i erhverv eller industri. Vi tilbyder effektiv grafittirens,  og vi renser og mestrer som udgangspunkt vores behandlinger med tøris, fint garnet-sand og soda. Vi sørger for at finde den bedste og mest skånsomme løsning til din opgave, så du opnår det bedste resultat. Stort set alt kan renses med vores grafittirens.


Vi udfører grafittirens på næsten alle overflader, og løser langt de fleste opgaver med grafittirens med vores behandlinger. Dog anbefaler vi, at man maler oven på grafitti i stedet for at benytte grafittirens på ting, der er lavet på blødt træ. Herunder kan du se billeder af vores arbejde med tørblæsning og grafittirens.

Automobiler

Interiør Rens

Gennem vores behandlinger kan vi komme rundt i alle hjørner af bilen. Vi kan udføre en rensning, som giver effektive resultater. Vi tilbyder også at udføre jævne behandlinger, således at bilen (eller bilparken) vedligeholdes og holdes ren. Vi kan tilmed behandle langt de fleste pletter og skjolder. De fleste pletter og skjolder kan fjernes, men vigtigst af alt behandler vi med henblik på at komme olie, fedt, pletter mm. til livs. Vi behandler sæder, betræk, loft og meget mere.

Fælgerens

Vi løser opgaver med fælgene på din bil. Fælgene udsættes for alt slags vejr, og er meget påvirket af udefrakommende skidt, snavs og olie. Vi benytter forskellige metoder til vores behandlinger, og herunder indgår b.la. granit, tøris osv. Vi finder den rette behandling til din opgave, så resultatet bliver mest optimalt.

Motorrens

Motoren fortjener optimale betingelser. En rensning med tørisblæsning gør underværker, uden at beskadige el-installationer eller batteri. Du vil opleve en stor forandring efter vores behandling, da motoren som oftest er meget snavset og beskidt. Vi renser gerne med jævne mellemrum for at vedligeholde.

Rensning af biler og bildele med granit

Vi renser også med granit. Gennem vores behandlinger med granit, kan vi klargøre bilen (eller bildelene), så bilen er klar til maling eller lak eksempelvis. Mulighederne er mange, og vi arbejder også med at fjerne rust og maling. Udover biler afrenser- og disinficerer vi også lastbiler, containere og meget meget mere.Står du tilbage med spørgsmål, eller er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave, tag da kontakt. Enhver henvendelse er uforpligtende!

.

Facader

Murstens-, Bjælke- og Puds-Facader

Specielt ydervægge er udsat for urenheder. Her er tale om alt vind, vejr og andre udefrakommende faktorer. Måske har bygningen været udsat for graffiti? Uanset årsag kan vi behandle stort set alle overflader, ydervægge og facader. Vi har stor erfaring med fjernelse af graffiti og dybdegående rensninger i alle kroge og hjørner. Derudover klargører vi blandt andet bjælkehuse, hvor vi fjerner gammel maling, således hytten kan behandles igen. Vi fjerner også gammel maling fra pudsede huse, så de også kan blive behandlet på ny. Mulighederne er mange, og vi vil gerne høre, hvad vi kan gøre for dig. Henvend dig allerede i dag !

 

 

 

 

Støberier

Tørisblæsning af støberier

Tørisblæsning benyttes b.la. i støberier. Tørisblæsning er ideelt i dette henseende, da der benyttes en rensningsform, som ikke er vandbaseret og dermed kan håndtere rengøring i varme miljøer. Derudover er det også e oplagt metode, da denne rensningsform kan ske på det pågældende sted.

Forme, afskærmninger og rør

Tørisblæning er en rengøringsform, som reducerer nedetid sammenlignet med konventionel rengøring. Der anvendes ikke opløsningsmidler eller vand ved denne metode, og du vil opleve, at en behandling med tøris hverken efterlader sekundært affald eller rester. Det gør behandlingsformen nem, da oprydningen er minimal. Derudover er behandlingen heller ikke slibende, og vil derfor ikke skade hverken forme eller andet udstyr.

Generel vedligeholdelse

Tørisblæsning kan bruges til mange vedligeholdelsesopgaver. Der er mange muligheder for vedligehold, men fælles for vores kunder er, at man opnår et maksimalt udbytte af vores behandlinger ved at foretage behandlinger med jævne mellemrum. I nogle scenarier er vedligehold en nødvendighed for at opretholde en effektiv produktion i et støberi.

 

 
 
 Udstyr & Transportører

Tørisrensning anvendes i støberier til at rense beskidt produktionsudstyr og transportbånd. Metoden vil fjerne fedt, snavs og olie i alle kroge uden at adskille udstyret. Sammenlignet med andre metoder (sand, soda, glas, etc.) er tørisblæsning ikke-slibende, hvilket sikre, at der ikke sker skader på lejer og andre bevægelige dele. Det gør behandlingen yderest skånsom og meget effektiv.

Avancerede rørføringer i udsatte miljøer

Tørisblæsning kan løse alt det, som konventionelle metoder ikke kan – eller som er voldsomt ressourcekrævende med andre metoder. Tørisblæsning kan rense svært tilgængelige områder uden demontering af udstyr eller forlænget nedetid. Ingen opløsningsmidler er nødvendige og rengøring er hurtigere og mindre arbejdskrævende end andre rensemetoder. Tag kontakt for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Det meste er muligt, og i fællesskab kan vi finde den rette behandling.

Ventilatorer og ventilationssystemer

Tørisblæsning er yderst effektiv til rengøring og behandling af ventilatorer og ventilationssystemer. Tørisblæsning er ikke-slibende, ikke-ætsende, og ikke-ledende i forhold til elektriske ledninger, motorer og kontakter, hvilket gør det til en skånsom og sikker metode.

 

Skimmelsvamp

Vi renser for skimmelsvamp
Ved angreb på bygningsdele kan tørisblæsning nedbringe udgifter i forbindelse med udbedring og renovering. Tørisblæsning gør det muligt at rense effektivt uden nedrivning. Tørisblæsning kan effektivt og sikkert fjerne skimmelsvamp og sporer. Tørisblæsning kan reducere rengøringsprocessen markant og forhindre gentagelse. Rensningen er fri for gift og bruger ingen kemikalier. Det er sikkert at bruge på træ, metal, beton og mursten. Det nedbringer rengøringstiden med 80 %, mens det fx fjerner 99% af skimmelsporer fra træ.
Miljø-rigtigt
Green Cleaning går op i miljøet, og har derfor behandlinger, der som udgangspunkt består af naturprodukter. Tøris er et naturligt produkt, som ikke indeholder gift. Det vil sige, at man ikke har behov for afledning af beskidt vand, som man eksempelvis har ved andre metoder vedrørende rengøring og afrensning. Der er ved tørisbehandling ingen tørre-tid, og der er ingen opløsningsmidler, hvilket betyder, at der ikke forekommer dampe eller lignende stoffer og kemikalier.  

Rengøring af maskindele

Rengøring af motorer og maskindele

Vi renser maskindele og motorer, og vi gennemgår også helt store rensninger af hele maskiner. Vi kan komme ind i de helt små og umulige hjørner gennem vores behandlinger. Vores metoder skaber ikke ekstra affald, da det er en tør behandling, hvilket gør behandlingen effektiv og renlig. Maskinen eller maskindelene kan anvendes umiddelbart efter enhver behandling. 

Det forekommer også, at vi benytter tørisbehandling i kombination med vores andre behandlingsmetoder for at opnå det bedste resultat overhovedet. Vi ønsker at imødekomme vores kunders behov. I det følgende ses der billedeeksempler på  vores behandlinger med maskindele – henholdsvis undervejs i behandlingen, men der er også før og efter billeder. Tag et kig og kontakt os helt uforpligtende!

 

 

 

 

 

Vi har bl.a. udført arbejde for

Bredt anvendelsesområde

Hos Green Cleaning hjælper vi industri med rengøring, afrensning og grafittirens på den mest miljøvenlige og effektive måde. Vores afrensningsmetode kan anvendes i flere forskellige brancher. Læs mere om bla. grafittirens herunder.

Biler Bil-branchen

Green Cleaning kan bidrage til at løse en bred vifte af rengørings- og afrensnings-opgaver indenfor bil-branchen.

Indenfor rengøring er den miljøvenlige proces ikke-slibende med minimalt sekundært affald. Den er hurtig og særdeles effektiv. Rengøringen kan udføres på jeres lokation – både i forhold til interiør, motorer, motorrum, fælge mm. Tørisblæsning fjerner effektivt fedt, tjære, olie, lim, klistermærker, skidt og skjolde på betræk, mm.

Indenfor afrensning kan vi håndtere fjernelse af rust og maling på overflader, som skal renoveres og males, eller grafittirens hvis bilen har været udsat for hærværk. Da der er minimalt affald, og det er en tør proces, samt at det kan foregår på jeres lokation, gøres det meget effektivt. I forhold til andre metoder er dette en særdeles miljø-skånsom metode.

Fly-industrien

Tørisblæsning er ideel til luftfartsindustrien. Tørisblæsning kan rense en række forskellige overflader hurtigt med ingen tørretid og demontering. Det sparer produktionstid og reducerer rengøringsomkostningerne. Det er sikkert at bruge omkring elektriske komponenter og sarte overflader. Det kan fjerne forurenende stoffer såsom bremsestøv, kulstof-aflejringer, skidt fra motorens udstødning mm.

Elektronisk montageudstyr

Vi er i stand til at rense alle typer af elektronisk montageudstyr på lokationen, som derfor reducerer udgifterne til rengøring og sikre den afgørende forebyggende vedligeholdelse. Der er ingen fugt i tørisblæsning, hvilket gør det sikkert, tillige uden at beskadige elektronikken. Tørisblæsningen renser effektivt for alt snavs uden at beskadige overfladerne.

Elektronisk udstyr

Tørisblæsning kan effektivt rengøre elsystemer og elektrisk udstyr, således det sikres, at det fungerer optimalt. Processen er ikke-ledende og giver ikke sekundært affald. Det er miljøvenligt og reducerer nedetid op til 65%. Der kræves ingen demontering og nedkøling.

Brand og sod-skader

Tørisblæsning giver en hurtig og effektiv måde at fjerne røgskader uden at beskadige den strukturelle integritet. Tørisblæsning kan fjerne sod og reducere røglugt. Metoden kan også reducere lønomkostningerne ved at gennemføre arbejdet hurtigere end traditionelle rengøringsmetoder. Den kemifrie proces eliminerer også sekundært affald. Risikofrit at bruge på træ, metal, mursten og beton.

Fødevare-industrien

Tørisblæsning er miljømæssigt den rigtige metode for rengøring indenfor fødevare-industrien. Tørisblæsning er ikke-ledende og ikke-slibende og eliminerer behovet for vand og stærke kemikalier. Tørisen hjælper til at dekontaminere overflader mod skadelige bakterier. Det er effektivt på metal- og plastoverflader. Ingen demontering er nødvendig og rengøringen kan gennemføres, mens det fortsat er tilsluttet og varmt.

Generel vedligeholdelse

Tørisblæsning kan holde produktionsfaciliteter rene og sikre. Ved at udføre en planlagt rengøring, kan der reduceres/elimineres reparationer, forlænge levetiden af motorer. Green Cleaning kan foretage rengøringen på lokationen uden nedkøling eller demontering. Processen er ikke-slibende og ikke-toksisk, idet fjernelse af fedt, olie, sod og snavs fra udstyr, sker uden brug af vand. Tørisblæsning er sikkert omkring elektriske systemer og hydrauliske enheder. Vi kan også rense og desinficere produktionsoverflader, eller tilbyde grafittirens i tilfælde at at at jeres udstyr er udsat for hærværk eller lignende.

Restaurering

Tørisblæsning kan hjælpe med at genoprette historiske bygninger og strukturer tilbage til deres oprindelige udseende. CO2 sprængning (tørisblæsningen) er ikke-slibende og bruger ingen giftige kemikalier eller opløsningsmidler. Processen skader ikke underlaget og efterlader ingen sekundært affald. Det renser effektivt mursten, sten, træ, metal, selv i umulige områder. Det kan også være i forbindelse med grafitti, hvor vi tilbyder effektiv grafittirens.

Både

Green Cleaning tilbyder både rengøring og afrensnings-løsninger i forhold til både og båds-udstyr. Processen er miljøvenlige og mindre skadelige end andre metoder, såsom højtrykspuling der efterlader opløsningsmidler og spildevand, og sandblæsning som efterlader op til 5 gange så meget affald og oprydning.

Indenfor rengøring kan tørisblæsning rense overflader, samt i øvrigt forebygge genvækst af alger, muslinger og havslim. Den er omkostningseffektivt ved at reducere lønomkostninger og tid på land. Ved planlægning af rengørings-intervaller kan man sikre bådenes ydeevne.

Indenfor afrensning kan blæsning med granit og lava, afrense for nuværende belægning og maling, således klargøring for ny belægning/maling sker effektivt og miljørigtig. Samtidig skal bådene ikke tørre yderligere før ny behandling. Vi kan også varetage grafittirens, hvis båden har været udsat for hærværk.

Skimmelsvamp

Tørisblæsning kan effektivt og sikkert fjerne skimmelsvamp og -sporer. Tørisblæsning kan dramatisk reducere rengøringsprocessen og forhindre gentagelse. Rensningen er ugiftigt og bruger ingen kemikalier. Det er sikkert at bruge på træ, metal, beton og mursten. Det nedbringer rengøringstiden med 80 %, mens det fx fjerner 99% af skimmelsporer fra træ.

Transportbånd og emballeringsudstyr

Ved brug af tørisblæsning til rengøring og desinficering af emballeringsudstyr og transportbånd mm, spares unødvendige nedetid og produktionsomkostninger. Tørisblæsning kan ske uden at transportbånd og emballeringsudstyr afbrydes, hvis det er nødvendigt. Den ikke- slibende rengøring er miljøvenlig og skader ikke udstyret. Tøris har ingen sekundær affald og reducerer produktionens rengøringsomkostninger.

Plastic og gummi-branchen

Tørisblæsning kan sikre producenter af plast og gummi et sikkert alternativ til at rense forme og udstyr. Ved at bruge tørisblæsning, kan der fjernes overfladerester, slipmidler, harpiks og andet snavs. Der kræves rene forme og udstyr for at minimere problemer og driftsstop i produktionen. Tørisblæsning forbedrer produktkvaliteten ved en sikker rengøring, som kan ske, mens udstyret er varmt, samt på dets plads og tillige uden skadelige kemikalier.

Print-industrien

Tørisblæsning fjerner hurtigt og effektivt blæk, olie, fedt og andre affaldstoffer fra trykning, ruller og blækpatroner. Tøris er ugiftigt og ikke- slibende, samt giver mulighed for rengøring på lokationen uden demontering. Regelmæssig vedligeholdelse i form af effektiv og skånsom rengøring reducerer slid på maskinerne og forbedrer udskrifts- og tryk-kvaliteten.

Diverse opgaver og overflader

Der er ingen begrænsninger for dine muligheder inden for veldigehold, afrensning og rengøring hos Greencleaning. Vi tilbyder b.la. effektiv og skånsom grafittirens af alle typer overflader. Har du været udsat for hærværk er dette en ideel metode til at komme grafitti til livs. Vi tilbyder grafittirens i privat, erhverv og industri og står klar til at høre, hvad du skal have lavet grafittirens på. Grafittirens anbefales dog ikke ved overflader i blødt træ, da det i dette tilfælde er mere relevant at male ovenpå frem for at lave afrensning med grafittirens. 

Miljørigtig rensning

Maskiner, containere, både, biler, grafittirens, brandskader, skimmelsvamp og meget mere. Kontakt for et uforpligtende tilbud.