Tørisblæsning for private kunder

Vi yder en lang række miljøbevidste afrensninger og rengøringer gennem vores behandlinger. Læs meget mere om tørisblæsning af bil, både, møbler og meget mere. Enhver behandling er effektiv og skånsom.

  • Bil (eksteriør)
  • Bil (interiør)
  • Både
  • Møbler
  • Tæpper
  • Facader
  • Andet

Bil (eksteriør)

Motor

En motor er en genstand, som bliver udsat for snavs, skidt og møg. Ved en tørisbehandling vil du opleve en grundig rengøring af motoren. Motoren udsættes dagligt for urenheder, så det kan være gavnligt med jævne mellemrum. Det vil også forebygge rust og ir.

Tørisblæsning er en afrensningsmetode, der med stor fordel kan bruges til at rense motorer og motorrum, da tørisblæsning gør det muligt at komme ind i alle tænkelige hjørner. Fedt, olie og snavs gemmer sig i alle kroge, og med en tørisbehandling fjernes dette effektivt – uden at motoren lider overlast. Der kan blæses direkte på el og batterier uden problemer.

 

 
 
 
 
 
Fælge

Fælge er udsat for dagligt vind og vejr. Vejret, omgivelser, bremseklodser mm. spiller en stor rolle i at gøre fælgene beskidte. Derfor kan det med jævne mellemrum være nødvendigt at rense fælgene, så de får fordums glans og optimalt udseende tilbage.

Fælgene kan ligeledes være ramt af gamle lag maling og rust. Her kan det være nødvendigt at få renset i bund, således man kan komme videre med sin restaurering af fælgene.Herunder kan du se billeder af vores arbejde med tørblæsning af motor, dæk mm.. Tryk på billederne for at se dem i fuld størrelse.

OBS: Flere af vores behandlinger foregår med tøris i kombination med andre naturprodukter og metoder. I billederne nedenfor kan du eksempelvis se vores behandling med lavablæst, tøris mm.

 

Bil (interiør)

Interiøret kan friskes op

Er du bilejer, kender du til udfordringen med at holde loft, gulve, betræk mm. rent. Biler bliver beskidte gennem tiden, og en behandling med tøris er derfor oplagt. Der kan også være opstået et uheld på betræk og gulv i form af skjolder eller pletter fra eksempelvis sodavand, kaffe osv. Her kan du effektivt og skånsomt få renset din bil indvendigt, så den fremstår optimal igen.

 Tørisblæsning er effektivt

Tørisblæsning er en afrensningsmetode, der med stor fordel kan bruges til at rense din bil indvendigt, da tørisblæsning gør det muligt at komme ind i alle tænkelige hjørner, man normalt vil have svært ved at komme til. Derfor er en tørisbehandling oplagt, hvis du ønsker at fjerne snavs, aflejringer og uheld i alle kroge af din bil.

Både

Klargøring til bundmaling

Er du bådejer, ved du, hvor udfordrende det kan være med skidt, snavs og maling. Det er en hård opgave at klargøre sin båd. Det er uanset om det er en afrensning for alger og andet skidt, eller om det er klargøring til en bundmaling.


Vi klarer begge opgaver uden problem. Afhængig af opgaven anvendes Tørisblæsning eller Granitblæsning. Vi benytter os også af en kombination af begge metoder, hvis vi vurderer, at det er det mest hensigtsmæssige valg.

Møbler

Restaurering af din møbler

Oplever du beskidte og snavsede møbler? Gennem vores behandlinger kan vi rengøre og rense dine møbler ned. Ved en eventuel nedrensning, kan møblerne efterbehandles med maling eller lak eksempelvis. Vi har det bedste udstyr og materiale, for det bedste resultat. Nedenfor er der vist en stol med skind , som har fået en opfriskning gennem vores tørisbehandling.

 

Frisk dine møbler op

Møbler og betræk er udsat for dagligdagen og fest. Hvis du vil have renset dit betræk i bund – og have de gamle farver frem igen – så har vi det rette udstyr.
Se vores Youtube video med rens af sofa ved at klikke her.

Tæpper

Vi renser dine tæpper

Green Cleaning kan rense dine tæpper, så de fremstår optimalt igen. Vi foretager grundige rengøringer og afrensning med vores tørisbehandlinger. Tæppet vil blive disinficeret og som en følge af behandlingen, kan man opleve at tæppets farve forstærkes igen. Du kan lade os friske jeres tæpper op. Vi kan fjerne mange skjolde og pletter, men vigtigst af alt bliver dit tæppe afrenset for urenheder og snavs. En tørisbehandling af et tæppe er altid en god ide. Se vores billeder nedenfor.

 

 

 

Facader

Murstens-, bjælke- og pus-væg
Ydervægge og facader er først og fremmest udsat for alt slags vind og vejr. I sig Derudover kan der også komme udefrakommende påvirkninger som graffiti og meget mere. Uanset årsag til en beskidt eller bygning med graffiti på, kan en tørisbehandling rengøre din bygning effektivt. Vi tilpasser vores behandlinger, så den passer til lige netop dit behov.

Vi kan rense langt de fleste overflader, ydervægge og facader og effekten af vores behandling er stor. Du kan eksempelvis se vores billeder nedenfor, hvor der er flere eksempler på vores behandlinger med ydervægge på bygninger, huse, boliger mm. Tag gerne uforpligtende kontakt for at finde ud af, hvad vi kan gøre for dig!    

Andet

Mange muligheder med tøris
Her på hjemmesiden er der listet en række punkter og eksempler op, som kan definere vores typiske behandlinger og opgaver. Vi kan rengøre og afrenser selvfølgelig meget mere, og mulighederne er mange. Eksempelvis kan vi klargøre træ, så det er klar til en efterbehandling i form af lak, olie, maling osv. Vi behandler sådanne opgaver med eksempelvis granitblæsning, som er en hurtig og effektiv metode, som er minde ressource krævende, hvilket gør det til en skånsom og miljørigtig behandling. Herunder kan du se billeder af vores alsidige behandlinger på eksempelvis en campingvogn, puder, træmateriale osv. Kontakt for eventuelle spørgsmål, og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi kan løse de fleste opgaver.

Vi har udført tørisblæsning af bil, motor, møbler, maskiner og mange flere miljøvenlige behandlinger for b.la.:

Miljørigtig tørisblæsning af bil og motor

Tørisblæsning af bil, motor, grafitti, brandskader, skimmelsvamp og meget mere. Kontakt for et uforpligtende tilbud.